24/10/07

EMBÚS A GLASGOW


El Barça només ha aconseguit un empat a la seva visita a Ibrox Park en un partit dominat totalment pel conjunt blaugrana que, no obstant, no ha sabut plasmar la seva superioritat al marcador davant d’un rival eminentment defensiu.

El Barça ha presentat una alineació inèdita, preparada per oferir una gran solidesa defensiva però que ha mancat de profunditat en la línia atacant. Gudjohnsen ha estat el més actiu als compassos inicials i s'ha mogut amb facilitat entre les línies defensives dels Rangers. L’Islandès fins i tot ha tingut una clara oportunitat a la sortida d'un servei de cantonada que ha sortit fora per escassos centímetres.

S’esperava un Rangers agressiu i aguerrit, però el conjunt Escocès ha encarat l’enfrontament amb massa respecte i s’ha convertit en un equip simple i fàcil de domesticar. La situació ha beneficiat el Barça que no ha tingut problemes per imposar el seu joc i erigir-se el clar dominador del partit. Tot i això no ha sabut rematar la feina i ha deixat un mal regust de boca a tots els aficionats barcelonistes.

El millor de tot és que tot i l’empat el Barça continua sent el primer a la classificació del seu grup empatat a punts amb l’equip Escocès, tenint en compte que els tres partits que li queden, dos són al Camp Nou.


Resum del partit

Estadístiques del partit