22/2/08

CHAMPIONS

I LES GROGUES?



Badada de l'equip tècnic del Barça el passat dimecres de champions. Amb el partit decidit i l'eliminatòria totalment encarrilada Messi i Toure, a una targeta de la suspensió, no van rebre instruccions de provocar aquesta targeta. A la sala de premsa Carles Puyol va reconèixer que desconeixia que aquests jugadors estiguessin a una targeta de la suspensió, mentre que John Neeskens es va fer el "suec", i va fer com si no hagués entès la pregunta.

Qui és el responsable de transmetre aquesta informació als jugadors? És més, Messi i Toure no sabien que els faltava una targeta? El cas és que el Barça no tindrà una oportunitat tan bona com aquesta per "netejar" l'historial de les amonestacions dels seus crakcs, o si més no, costa de creure que el Barça pugui trobar-se amb un millor resultat per provocar-les aleshores.


21/2/08

JORNADA DE CHAMPIONS

RESULTATS DE LA JORNADA


La tornada dels vuitens de finals ens deixa 4 enfrontaments molt interessants des del punt de vista futbolístic. Per tant, prepareu les gravadores perquè no els podreu veure tots:

Manchester-Lió
Inter-Liverpool
R.Madrid-Roma
Milà-Arsenal

20/2/08

JORNADA DE CHAMPIONS

FESTÍ A GLASGOW

Superb desplegament ofensiu d'un Barça que ha estat superior al Cèltic en tot moment.



El Barça ha posat un peu mig als quarts de final de la lliga de campions després de guanyar a Cèltic Park per 2 gols a 3. L'equip, que avui dirigia John Neskens, ha estat superior en tot moment i ha posat tot el futbol en un partit atractiu i intens. Cal destacar la gran actuació de Ronaldinho, que sembla recuperar-se, i de Leo Messi, absolutament letal en els metres finals.

La primera part s'ha saldat amb un resultat negatiu pels interessos blaugranes, que si bé ha estat superior en totes les fases del partit, ha encaixat dos gols en les dues arribades de l'equip escocés. El primer gol ha estat de Venegoor of Hesselink('16) després d'una centrada de Mc Geady, i davant d'un marcatge fluix de Gabi Milito. Messi('18) ha igualat el partit aprofitant la seva "escandalosa" velocitat punta i servint-se d'una gran combinació amb Deco. El 2 a 1 ha estat obra de Robson('37) en una badada de Valdés que estava mal col·locat.

La segona part ha estat un autèntic monòleg del Barça que ha arribat a tenir ratxes de possessió de fins al 75%. Henry('51) ha certificat aquest domini aclaparador amb un golàs de mestre mostrant tota la seva elegància amb un toc magistral que ha acabat al fons d la xarxa. La sortida de Eto'o ha soposat un revulsiu i ha servit per dotar d'energia la davantera blaugrana que ha trobat el seu premi amb el gol de Messi('79) al més pur estil Romario.

El Barça defensarà el resultat al Camp Nou on no hauria de tenir problemes per passar l'eliminatòria.

18/2/08

TORNA LA CHAMPIONS

Després de més de dos mesos de descans torna la competició més rellevant del futbol europeu. La champions reapareix amb els 16 millors clubs del continent que busquen lloc a la preuada final de Moscou. Els enfrontaments als vuitens de final són els següents:


Jornada 7 - Dimarts, 19 de febrer

Casa

Fora
Shalke
20:45 Porto

Liverpool
20:45 Inter de Milà
Roma
20:45Real Madrid
Olympiacos
20:45 Chelsea


Jornada 7 - Dimecres, 20 de febrer

Casa
Fora
Cèltic
20:45 Barça

Lió
20:45 Manchester

Arsenal
20:45 Milà

Fenerbahçe
20:45 Sevilla


Els dos partits més atractius pel que fa al nivell futbolístic dels equips i a al prestigi de les seves entitats són els que enfrontaran el Liverpool amb l'Inter de Milà, i l'Arsenal amb el Milà.

LLigadecampions recomana

Liverpool -
Inter de Milà Dimarts 20:45 Canal +


Segueix els partits en directe al MATHCENTRE