3/10/07

LLIGA DE CAMPIONS

1 X 1 DEL STUTTGART-BARÇA

VALDÉS
8-Encertat:Va tenir 2 o 3 intervencions providencials que van salvar l'equip d'encaixar un gol que hagués canviat el decurs del partit.



OLEGUER
6-Correcte:Va demostrar que no desentona a la defensa blaugrana. Fins i tot es va atrevir amb un parell de pujades en atac.



MÁRQUEZ
X-Desafortunat:Tornava d'una lesió i als 6 minuts de partit va haver de demanar el canvi amb molèsties al bessó. El diagnòstic, trencament del sóleo.



THURAM
6-Millorat:Va millorar la imatge que havia demostrat en els darrers partits, sobretot contra l'Osasuna. Es va mostrar sòlid en defensa i no va perdre cap pilota atacant.



ABIDAL
8-Sobrat:Segueix demostrant que és el defensa més en forma del Barça i certifica la seva posició de titular indiscutible. Va haver de jugar de central i va complir.



INIESTA
6-Sacrificat:Va complir en la posició de mig centre defensiu, però va evidenciar que el Barça té un problema amb la lesió de Touré. Va perdre presència en atac.



XAVI
6-Complidor:No va brillar però va tornar a ser el millor en el registre de passades.




DECO
7-Ascendent:Va tornar a ser el líder del mig del camp i va certificar la seva línia ascendent. Va participar força ofensivament amb 2 jugades que podríen haver estat gol.



MESSI
7-Letal:Va intervenir menys que els darrers partits però va demostrar que està molt en forma i que és letal en els últims metres.



HENRY
8-Omnipresent:Va ser el jugador més actiu de l'atac del Barça. Va donar una assistència de gol i va signar un parell de jugades que ens recorden al millor Henry de l'Arsenal.



RONALDINHO
7-Alegre:Tot i no estar en el seu millor moment de forma va demostrar que segueix sent el millor passador del món. Fluix en l'1 contra 1 però màgic en les assistències.



PUYOL
7-Agredolç:Va saltar al terreny de joc per la lesió de Márquez i va liderar l'eix de la defensa. Va marcar un gol quan més patia l'equip. Es va lesionar sense importància.



SILVINHO
5-Útil:Va sortir pel capità quan el partit ja estava trencat. Tot i això va col·laborar amb un parell de jugades en atac. Correcte en defensa.



BOJAN
5-Testimonial: Va gaudir de 10 minuts en els que el Barça ja havia baixat el nivell ofensiu. Va poder-se proclamar el golejador més jove de la Champions pero va fallar definint.



RIJKAARD

Impecable, com sempre.







2/10/07

VICTORIA AMB DOLOR

RESULTAT GENERÓS

El Barça encadena la seva segona victòria consecutiva a la LLiga de Campions amb la nota negativa de les lesions de Márquez i Puyol.



Menys brillant, però igual d'efectiu. El barça ha corroborat la línia ascendent oferta contra el llevant amb un nou triomf davant l'Sttutgart. LLuny de tot debat, l'engranatge continua funcionat estigui o no Ronaldinho. L'astre brasileny ha tornat a la titularitat, ha jugat més de 80 minuts i ha ofert alguns esparpells de la seva recuperació. Això si, el Gauxo no ha sobresortit d'entre el pragmatisme demostrat pel Barça.

Els blaugrana, en una versió més oficiosa, han esgarrapat un valuós triomf del territori alemany. Una voctòria que, nogensmenys, ha tingut un alt cost humà. Puyol i Marquez han caigut a la batalla que ha estat a l'aire fins un providencial gol del capità.

El partit s'ha acabat quan Messi ha culminat una excel·lent jugada de Tití Henry, omnipresent avui a l'atac barcelonista. Messi ha certificat el seu estat de gràcia amb un altre gol; i ja n'acumula 5 de consecutius. El Barça continua líder amb 6 punts empatat amb el Glasgow Rangers, el proper rival que visita el Camp Nou.

Vegeu el resum.

1/10/07

ACTUALITAT BLAUGRANA

"JOHAN CRUYFF SIGUE VIVIENDO DEL PASADO"

Anem a extreure el "tomaquet" del futbol.




El show comença quan Cruyff, a la seva secció de contraportada del Periódico dels dilluns, va dir que Ronaldinho s'havia de tornar a esforçar com ho va fer els primers anys ja que segons ell ""No se vive de lo que has sido sino de lo que eres". Davant les crítiques de l'omnipresent Johan Cruyff , Ronaldinho va voler deixar clar que ell no preten viure del passat, que vol esforçar-se dia a dia i que, en qualsevol cas, l'ex-tècnic blaugrana és un clar exemple de viure del passat.

Ronaldinho va respondre d'aquesta manera a les declaracions que va fer Johan Cruyff sobre l'estat de forma del Gauxo. El brasileny va fer front a aquestes crítiques i va parlar de moltes més coses a l'entrevista en exclusiva que va oferir a El Mundo Deportivo, on va repassar l'actualitat blaugrana, i el seu cas en particular.

UEFA FANTASY

CLASSIFICACIÓ. DREAM LEAGUE.

A dia d'avui la classificació després de la primera jornada del uefa fantasy és la següent.

UEFA FANTASY

JORNADA 2. CHAMPIONS.

Demà 2 d'Octubre comença la segona jornada de la lliga de Campions 07/08 amb alguns partits interessants i d'altres que a priori no ho semblen tant. Tots aquells que tingueu un equip creat a la uefa fantasy football podreu gaudir de la informació més rellevant alhora de confeccionar els vostres equips per la segona jornada. Comencem amb els partits d'aquesta setmana.



A continuació us ofereixo un llistat dels jugadors que van obtenir millor puntuació la passada jornada per saber quins jugadrs estan més en forma si us plantegeu fer canvis.



De moment això es tot. Entre avui i demà aniré actualitzant el blog amb noves dades interessants i informació rellevant de cara al uefa fantasy.