20/2/08

JORNADA DE CHAMPIONS

FESTÍ A GLASGOW

Superb desplegament ofensiu d'un Barça que ha estat superior al Cèltic en tot moment.



El Barça ha posat un peu mig als quarts de final de la lliga de campions després de guanyar a Cèltic Park per 2 gols a 3. L'equip, que avui dirigia John Neskens, ha estat superior en tot moment i ha posat tot el futbol en un partit atractiu i intens. Cal destacar la gran actuació de Ronaldinho, que sembla recuperar-se, i de Leo Messi, absolutament letal en els metres finals.

La primera part s'ha saldat amb un resultat negatiu pels interessos blaugranes, que si bé ha estat superior en totes les fases del partit, ha encaixat dos gols en les dues arribades de l'equip escocés. El primer gol ha estat de Venegoor of Hesselink('16) després d'una centrada de Mc Geady, i davant d'un marcatge fluix de Gabi Milito. Messi('18) ha igualat el partit aprofitant la seva "escandalosa" velocitat punta i servint-se d'una gran combinació amb Deco. El 2 a 1 ha estat obra de Robson('37) en una badada de Valdés que estava mal col·locat.

La segona part ha estat un autèntic monòleg del Barça que ha arribat a tenir ratxes de possessió de fins al 75%. Henry('51) ha certificat aquest domini aclaparador amb un golàs de mestre mostrant tota la seva elegància amb un toc magistral que ha acabat al fons d la xarxa. La sortida de Eto'o ha soposat un revulsiu i ha servit per dotar d'energia la davantera blaugrana que ha trobat el seu premi amb el gol de Messi('79) al més pur estil Romario.

El Barça defensarà el resultat al Camp Nou on no hauria de tenir problemes per passar l'eliminatòria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

estic dacord amb tu Alex, encara que crec que avui hi han dos homes a remarcar, l'un per part positiva, Ronaldinho, per mi el millor del partit, fent una exibicio de tecnica, de passes en carrerra, de tenirne a dos i no perdre la pilota, vaia, un Ronaldinho com el recordavem tots. I laltra, incomprensiblement, ja que portava partits a un excel-lent nivell, es Gabi Milito, en els dos gols ha estat molt fluix i no a demostrat aquest nivell tant elevat al que ens te acostumats, segur que el recuperarà

PS: vaia GOLASSSS d'Henry

Roger Seró ha dit...

aquesta eliminatòria ja està guanyada! i si algú diu que dic blat abans que estigui al sac doncs sí, ho dic, què passa? guanyarem la champions!