15/4/08

INFORME MANCHESTER

LES CLAUS DEL MANU

L'equip anglès es vertebra a partir de 4 puntals que el Barça haurà de vigilar amb especial atenció si vol passar l'eliminatòria. El blog lligadecampions desvetlla, en exclusiva, les claus de l'equip de Fergusson.

Rio Ferdinand - 07.11.1978 - Defensa central
El referent defensiu del Manchester. Un dels millors defenses centrals del futbol europeu. Excel·lent en el posicionament, potent en el joc aeri i tot un líder a l'eix defensiu. El seu punt feble pot ser la velocitat si coincideix amb un jugador com Samuel Eto'o.




Paul Scholes - 16.11.1974 - Migcampista organitzador
El migcampista anglès fa anys que és el referent dels "devils" al centre del camp. Treballador, tècnic, amb arribada, bon xut i molta mobilitat. El Barça pot aprofitar la seva condició física. Pot patir amb la presència de Yaya Touré al centre del camp.



Cristiano Ronaldo - 05.02.1985 - Extrem
El jove portuguès està cridat a compartir amb Leo Messi el paper de millor jugador de la primera dècada del segle XXI. Pràctica un futbol espectacular, amb una tècnica absolutament depurada, potent físicament, bon xut i la màgia que només tenen els cracks. Per frenar-lo cal un emparellament marcadament físic.


Wayne Rooney - 24.10.1985 - Davanter centre
La punta de llança del Manchester. Un davanter amb mobilitat, bon xut, picardia i bones condicions físiques. La millor forma d'aturar-lo serà mitjançant un marcatge amb bon posicionament i anticipació. Ideal per Gabi Milito.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Roger Seró ha dit...

mithra

Anònim ha dit...

naucil veliko