3/10/07

LLIGA DE CAMPIONS

1 X 1 DEL STUTTGART-BARÇA

VALDÉS
8-Encertat:Va tenir 2 o 3 intervencions providencials que van salvar l'equip d'encaixar un gol que hagués canviat el decurs del partit.



OLEGUER
6-Correcte:Va demostrar que no desentona a la defensa blaugrana. Fins i tot es va atrevir amb un parell de pujades en atac.



MÁRQUEZ
X-Desafortunat:Tornava d'una lesió i als 6 minuts de partit va haver de demanar el canvi amb molèsties al bessó. El diagnòstic, trencament del sóleo.



THURAM
6-Millorat:Va millorar la imatge que havia demostrat en els darrers partits, sobretot contra l'Osasuna. Es va mostrar sòlid en defensa i no va perdre cap pilota atacant.



ABIDAL
8-Sobrat:Segueix demostrant que és el defensa més en forma del Barça i certifica la seva posició de titular indiscutible. Va haver de jugar de central i va complir.



INIESTA
6-Sacrificat:Va complir en la posició de mig centre defensiu, però va evidenciar que el Barça té un problema amb la lesió de Touré. Va perdre presència en atac.



XAVI
6-Complidor:No va brillar però va tornar a ser el millor en el registre de passades.




DECO
7-Ascendent:Va tornar a ser el líder del mig del camp i va certificar la seva línia ascendent. Va participar força ofensivament amb 2 jugades que podríen haver estat gol.



MESSI
7-Letal:Va intervenir menys que els darrers partits però va demostrar que està molt en forma i que és letal en els últims metres.



HENRY
8-Omnipresent:Va ser el jugador més actiu de l'atac del Barça. Va donar una assistència de gol i va signar un parell de jugades que ens recorden al millor Henry de l'Arsenal.



RONALDINHO
7-Alegre:Tot i no estar en el seu millor moment de forma va demostrar que segueix sent el millor passador del món. Fluix en l'1 contra 1 però màgic en les assistències.



PUYOL
7-Agredolç:Va saltar al terreny de joc per la lesió de Márquez i va liderar l'eix de la defensa. Va marcar un gol quan més patia l'equip. Es va lesionar sense importància.



SILVINHO
5-Útil:Va sortir pel capità quan el partit ja estava trencat. Tot i això va col·laborar amb un parell de jugades en atac. Correcte en defensa.



BOJAN
5-Testimonial: Va gaudir de 10 minuts en els que el Barça ja havia baixat el nivell ofensiu. Va poder-se proclamar el golejador més jove de la Champions pero va fallar definint.



RIJKAARD

Impecable, com sempre.