2/10/07

VICTORIA AMB DOLOR

RESULTAT GENERÓS

El Barça encadena la seva segona victòria consecutiva a la LLiga de Campions amb la nota negativa de les lesions de Márquez i Puyol.



Menys brillant, però igual d'efectiu. El barça ha corroborat la línia ascendent oferta contra el llevant amb un nou triomf davant l'Sttutgart. LLuny de tot debat, l'engranatge continua funcionat estigui o no Ronaldinho. L'astre brasileny ha tornat a la titularitat, ha jugat més de 80 minuts i ha ofert alguns esparpells de la seva recuperació. Això si, el Gauxo no ha sobresortit d'entre el pragmatisme demostrat pel Barça.

Els blaugrana, en una versió més oficiosa, han esgarrapat un valuós triomf del territori alemany. Una voctòria que, nogensmenys, ha tingut un alt cost humà. Puyol i Marquez han caigut a la batalla que ha estat a l'aire fins un providencial gol del capità.

El partit s'ha acabat quan Messi ha culminat una excel·lent jugada de Tití Henry, omnipresent avui a l'atac barcelonista. Messi ha certificat el seu estat de gràcia amb un altre gol; i ja n'acumula 5 de consecutius. El Barça continua líder amb 6 punts empatat amb el Glasgow Rangers, el proper rival que visita el Camp Nou.

Vegeu el resum.

2 comentaris:

Marc Càmara ha dit...

Home... ha estat un partit complicat però efectiu...

Caldrà veure si amb els Rangers es manté la porteria a 0, una cosa importantíssima si es vol guanyar els partits... :D

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)