3/6/08

LES PERLES DE L'EUROCOPA

KARIM BENZEMA

Karim Benzema (Lió, 19 de desembre de 1987), és un davanter francès d'origen argelí que milita a les files de l'Olympique de Lió. Humil en les seves delcaracions i talentós com a jugador, els experts en matèria futbolística li auguren un gran futur. A frança diuen que té força coses en comú amb Zidane, com la intel·ligència, el control de la pilota, la visió de joc, la tècnica i la fredor a l'hora de definir, vitals per a un davanter de primer nivell.





Ha estat internacional amb la selecció francesa, ha jugat 6 partits internacionals i ha anotat 3 gols. La temporada 2007/2008 ha acabat amb l'OL com a campió de la lliga francesa, per tant, Benzema suma un nou títol al seu palmarés personal. A més, el genial davanter gal ha acabat el curs com a màxim anotador de la lliga, i per tant el seu reconeixement a nivell europeu a pujat com l'escuma, i la seva cotització està a l'alça. A frança ja és tot un ídol nacional i de ben segur serà un dels jugadors més aclamats de l'eurocopa.




El seu talent no passa desapercebut, i molts grans clubs suspiren per fer-se amb aquest gran jugador, que si bé l'any passat era un projecte d'enorme jugador, avui podem dir que el projecte s'ha fet realitat, i Benzema aspira a tot. Actualment el seu club està negociant amb el F.C Barcelona en referència a un possible traspàs aquest mateix estiu.