3/6/08

LES PERLES DE L'EUROCOPA

NANI


Luís Carlos Almeida da Cunha, (Praia, Cap verd, 17 de noviembre de 1986) més conegut com Nani, és un futbolista portuguès que juga de mitjapunta i el seu actual equip és el Manchester United.

És una de les noves promeses del futbol portuguès. De la mateixa cantera d'on han sortit grans jugadors com Luis Figo, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma o Cristiano Ronaldo, Nani està començant a despuntar a l'equip de manchester. Tant és així, que tot i la seva edat, el seleccionador Luiz Felipe Scolari no ha dubtat en emportar-se'l a la Euro 2008. La seva desimboltura davant dels defensors no va passar desapercebuda per Sir Alex Ferguson, que quan va veure el seu talent, no va dubtar en fer una oferta a l'equip de Lisboa. Amb un bon xut i un envejable "dribling", ja apunta a ser un gran referent al Manchester i a la selecció portuguesa



L'equip britànic, va aconseguir els seus serveis per 25 milions d'euros, que ja comença a veure com aquesta important inversió dóna els seus fruits. Com a anècdota cal destacar que Fergusson li ha prohibit fer les seves famoses acrobàcies cada vegada que marca un gol, però el jove futbolista portuguès segueix celebrant els gols d'aquesta manera.